РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

ТУК

Регистрация в CoolWorks

Ако сте професионален актьор, студент по актьорско майсторство, музикант, танцьор, каскадьор, статист или просто желаете да бъдете включен в базата данни на CoolWorks и да бъдете канен на кастинги за различни ТВ продукции, можете да заповядате в нашето студио, след предварително уговорена среща. Ние ще ви направим професионални снимки и кратко видео–представяне, напълно безплатно. Всеки месец CoolWorks организира "отворен" кастинг – дата и часове, определени само за това, тогава е вашата възможност да се картотекирате при нас. Допълнителна информация ще се публикува тук, както и  на facebook страницата ни: https://www.facebook.com/castingcoolworks

Можете да се картотекирате при нас и чрез електронната форма по-долу.

Буквалният превод на думата "casting" e: "Производствен метод , при който стопен метал се инжектира или се излива в калъп (или форма), за да се образува обект на желаната форма". При нас, обаче, работим с другия смисъл на думата , а именно - прослушване.

Един кастинг протича по следния начин: след предварителна покана по телефона, в уречен час, идвате в студиото, попълвате кастинг карта, която съдържа: имена, телефон, умения, височина, килограми и размери на дрехи. Взимате си пореден номер за влизане в студиото и изчаквате търпеливо да дойде вашият ред. След като дойде вашият ред, фотографът ви прави няколко портретни снимки, анфас, десен и ляв профил, цял ръст. После ви заснемаме в така нареченото "видео–представяне". То е нужно, за да покажем на режисьора и клиентите как артикулирате, как изглеждате и се държите пред камера. Самото видео протича под формата на мини интервю с общи и лесни въпроси.И накрая, ако за конкретния проект има необходимост от представянето ви и с актьорски етюд, реплики и сцени от сценария, това става под внимателното ръководството на кастинг-режисьора. Той е човекът, който ви помага да се представите най-добре! Понякога може да се наложи да дойдете гладко избръснат, ако сте мъж, леко гримирана и с рокля ако сте жена, може да ви се наложи да ядете шоколад или мляко, да пиете бира или да танцувате, или да говорите по телефона с въображаем приятел. Приемайте кастинга като важна, но забавна част от снимачния процес.

 

Моля, попълнете формата за регистрация.

Всички полета отбелязани с "*" са задължителни! Важно е да напишете актуален телефонен номер.

Повече информация относно съхраняването, обработването и изтриването на лични данни, както и за Вашите права във връзка с използването на личните Ви данни, можете да видите в Правилата за защита на личните данни на Куул Уъркс ООД.